error in spufi



Post anything related to mainframes (IBM & UNISYS) if not fit in any of the above categories

error in spufi

Postby surime72 » Wed Aug 22, 2012 5:36 pm

hi,
i was trying to run a query in sql code it showing error as
DSNE803A INPUT FILE WAS NOT CHANGED. PRESS ENTER TO CONTINUE


by pressing enter it showing message as
SVM4000I T4608SA, $ISPTEST.$ISPTEST, SYS00021, ATTEMPTING SPACSECA FOR T4608SA
EST1, GENJ20, 1                                                               
SVM4001I RECOVERY ATTEMPT FAILED TO PASS FLST/RLST CRITERIA                   
IEC031I D37-04,IFG0554P,T4608SA,$ISPTEST,SYS00021,C987,GENJ20,T4608SA.TEST1   
IEA995I SYMPTOM DUMP OUTPUT                                                   
SYSTEM COMPLETION CODE=D37  REASON CODE=00000004                             
 TIME=08.01.43  SEQ=22190  CPU=0000  ASID=0196                               
 PSW AT TIME OF ERROR  075C1000   80E9EB56  ILC 2  INTC 0D                   
   NO ACTIVE MODULE FOUND                                                     
   NAME=UNKNOWN                                                               
   DATA AT PSW  00E9EB50 - 41003846  0A0DB20A  00509808                       
   GR 0: 00E9ED60   1: A4D37000                                               
      2: 000B3EFE   3: 00E9E51A                                               
      4: 00A8D218   5: 00EB5000                                               
      6: 00A8D4BC   7: 00A8D514                                               
      8: 00A8D4DC   9: 00A94B38                                               
      A: 00FABE38   B: 00A8D000                                               
      C: 00000000   D: 0000001C                                               
      E: 00E9E97C   F: 00000004                                               
 END OF SYMPTOM DUMP                                                         
Abend D37000 hex occurred processing command 'DSN     '.                     
***                                                                           
surime72
 
Posts: 107
Joined: Sun Oct 23, 2011 1:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: error in spufi

 

Re: error in spufi

Postby Robert Sample » Wed Aug 22, 2012 5:59 pm

Well, you didn't say this is a problem or anything, so should we offer congratulations?

If you're wanting to resolve the issue, did you look up the SD37 abend and discover what the Messages and Codes manual says about this error? Did the text give you any clues about how to resolve the issue?
Robert Sample
Global moderator
 
Posts: 3367
Joined: Sat Dec 19, 2009 8:32 pm
Location: Dubuque, Iowa, USA
Has thanked: 1 time
Been thanked: 222 times

Re: error in spufi

Postby dick scherrer » Wed Aug 22, 2012 8:49 pm

Hello,

Is this now resolved? If not where are you stuck?

We can't help much if you do not followup. . .

If this is resolved, it would be appropriate to post that as well.
Hope this helps,
d.sch.
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times

Re: error in spufi

Postby surime72 » Thu Aug 23, 2012 1:44 pm

hi,

thanks for replying i was not seen the error sd37,now i was resolved the problem
surime72
 
Posts: 107
Joined: Sun Oct 23, 2011 1:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: error in spufi

Postby dick scherrer » Thu Aug 23, 2012 8:12 pm

Good to hear it is working - thank you for the followup :)

d
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times


Return to All other Mainframe Topics

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post