CA7 - Batch



Unicenter CA-7 Job Management: CA's workload automation tool for managing, visualizing, automating, optimizing applications

CA7 - Batch

Postby sentosa » Fri Jul 06, 2012 6:25 am

Dear Sir/Madam,

I tried to use batch mode to add monthly schedule into CA-7 but don't know why cannot add successful.

May i know anyone who can help.....

Thanks & Regards,
Sentosa

Batch Job
*********
//STEP1 EXEC CA7BTI
//BTERM.SYSIN DD *
SCHD
JOB
EDIT
ADD,SCHID=001,ROLL=N,TIME=(2205,0005,2200),
MONTHLY=Y, RDAYS=-00, MONTHS=(X,,,,,,,,,,)
SAVE
SAVE,JOB=OOABC1,SCAL=7D
/*

Messages from the Job
*********************
12188 085002 SCHD
SM70-00 ENTER SCHEDULE TYPE
12188 085002 JOB
SM71-00 ENTER INPUT DATA
12188 085002 EDIT
SM72-00 ENTER INPUT DATA
12188 085002 ADD,SCHID=001,ROLL=N,TIME=(2205,0005,2200),
MONTHLY=Y, RDAYS=-00, MONTHS=(X,,,,,,,,,,)
SM72-05 INVALID OR OMITTED MONTHLY DATA
12188 085002 SAVE
SM71-00 ENTER INPUT DATA
12188 085003 SAVE,JOB=OOABC1,SCAL=7D
sentosa
 
Posts: 14
Joined: Wed Jun 27, 2012 8:50 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: CA7 - Batch

 

Re: CA7 - Batch

Postby jagasworld » Tue Jul 10, 2012 6:02 pm

I am not very sure. But what i can see is that , the format of data you have passed is wronng. That's why the abend. for instance if you need to change a after date property of a job u need to code like ADATE=MMDD,ATIME=XXXX. But instead of that if you code After=MMDD it will say invalid data. This is your mistake I believe.
Use CA7 primer. you can get it in google. Find the proper code to pass the input. Please let me know if I am wrong. Also let me know if you find the solution.

Thanks !
jagasworld
 
Posts: 4
Joined: Sun May 23, 2010 7:45 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: CA7 - Batch

Postby sentosa » Mon Jul 16, 2012 10:48 am

jagasworld wrote:I am not very sure. But what i can see is that , the format of data you have passed is wronng. That's why the abend. for instance if you need to change a after date property of a job u need to code like ADATE=MMDD,ATIME=XXXX. But instead of that if you code After=MMDD it will say invalid data. This is your mistake I believe.
Use CA7 primer. you can get it in google. Find the proper code to pass the input. Please let me know if I am wrong. Also let me know if you find the solution.

Thanks !


Hi jagasworld,

Thanks for your information. I have found that it is the space problem in the command.
It should not include the space after the comma.

MONTHLY=Y, RDAYS=-00, MONTHS=(X,,,,,,,,,,)

Thanks
sentosa
 
Posts: 14
Joined: Wed Jun 27, 2012 8:50 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: CA7 - Batch

Postby jagasworld » Mon Jul 16, 2012 3:22 pm

Oh Gr8. Thanks for sharing !
jagasworld
 
Posts: 4
Joined: Sun May 23, 2010 7:45 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to CA-7

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post