Few Queries



Few Queries

Postby kishsun » Tue Aug 03, 2010 11:25 am

1) System dump table entry contains ?
Ans - Info of system related dumos

2) For operating system abends,CICS searches which table ?

ans -

3) To communicate with all types of terminals ,what we uesed ? BMS / SERVER/TERMINAL CONTROL

Ans - Terminal Control

4) CICS TG for interfacing with CICS ? BTAM/VTAM/SNA

Ans - VTAM

5) Which of these is not supported by CEDF ? RELEASEE/ON/OFF/TERMID/NONE

Ans - RELEASE

6) To avoid deadlocks during debugging,what we used ?

Ans - INVREQ

7) Protocol use for TCP/IP Service ?

Ans - TCP/IP

8) CICS resources defined will be held in ?

Ans - CICS Nucleus

9) ERROR with terminal identifier ?

Ans - AEIK

10) Intrapartition TDQ resides on ?

Ans - Dtabase within CICS

11) What is Cumulative mapping on BMS ?

Ans -

12) 3270 CICS Bridge is use for ?

Ans -

13) Which is Terminal Error Processing Program ?

Ans -

14) DFHMSD overrides DFHMDI ? Tru/False

Ans - True

15) How many CICS system can run under single LPAR ?

Ans - 1


Please reply with correct answers if I am wrong.

Thanks.
kishsun
 
Posts: 7
Joined: Fri May 21, 2010 3:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Few Queries

 

Re: Few Queries

Postby dick scherrer » Wed Aug 04, 2010 8:14 am

Hello,

One of the first things to learn is that it is not acceptable to post the same topic in multiple forums. . .

The other forum bans users for doing this. . .

At your level of experience, this forum is probably more suited.
Hope this helps,
d.sch.
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times


Return to Interview Questions