Job Notification issue



JES, JES2, JCL utilities, IDCAMS, Compile & Run JCLs, PROCs etc...

Job Notification issue

Postby spradhan » Fri Mar 26, 2010 10:53 am

I'm facing followng problem in my mainframe id from last one month.

While submitting any job from my id, I am not getting any notification. However when I am relogin next time all the notifications of jobs are coming with the starting message of TSO. I guess some parameter in ISPF profile has been modified for this issue.

Any suggesstion will be great help!!!
spradhan
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 26, 2010 10:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Job Notification issue

 

Re: Job Notification issue

Postby Robert Sample » Fri Mar 26, 2010 4:56 pm

Contact your site support group and work with them on the issue. There are options to control when messages are received in TSO sessions (not necessarily ISPF profile settings), and you may have one set to delay messages. Only your site support group will know for sure.
Robert Sample
Global moderator
 
Posts: 3367
Joined: Sat Dec 19, 2009 8:32 pm
Location: East Dubuque, Illinois
Has thanked: 1 time
Been thanked: 222 times

Re: Job Notification issue

Postby Bill Dennis » Mon Mar 29, 2010 9:37 am

This is a TSO setting. In ISPF Option 6 (TSO Commands), do command PROFILE and see that you have NOINTERCOM set. To change it, enter PROFILE INTERCOM .
Regards,

Bill Dennis

Disclaimer: My comments on this forum are my own and do not represent the opinions or suggestions of any other person or business entity.
Bill Dennis
 
Posts: 278
Joined: Thu May 15, 2008 9:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Job Notification issue

Postby spradhan » Mon Mar 29, 2010 3:30 pm

Hi Bill,

Thanks for your tips. its working fine..
spradhan
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 26, 2010 10:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to JCL

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post