auto play application is not running



auto play application is not running

Postby rjpriyanka » Tue Oct 19, 2010 9:41 pm

iHi i purshased cd pack professional edition.
In cd1
mainframe teach yourself ,
auto run,
auto play application is not running.

Message found is "data file not found"

can you tell me how i can run this
rjpriyanka
 
Posts: 2
Joined: Fri Oct 01, 2010 4:01 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: auto play application is not running

 

Re: auto play application is not running

Postby admin » Fri Dec 31, 2010 11:18 am

If other CDs are working for you, you will get a replacement. Please contact support at mainframesindia.com
admin
Site Admin
 
Posts: 105
Joined: Wed May 23, 2007 5:49 pm
Has thanked: 14 times
Been thanked: 5 times

Re: auto play application is not running

Postby steve-myers » Fri Dec 31, 2010 12:20 pm

Autoplay in rjpriyanka's context is a Windows function. We are mainframe here, not Windows and we do not support Windows here.
steve-myers
Global moderator
 
Posts: 1886
Joined: Thu Jun 03, 2010 6:21 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 197 times

Re: auto play application is not running

Postby dick scherrer » Fri Dec 31, 2010 12:36 pm

Hi Steve,

i purshased cd pack professional edition.
There is a set of CDs that can be ordered and run on the pc. You might look on mainframesindia.com to see what these are. . .

Note that the reply immediately before yours is from the site Admin . . .


Have a good one,

d
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times


Return to Off-Topics

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post