SYNC SORT - PROBLEM WITH INVISIBLE CHARACTERS



Support for NetApp SyncSort for z/OS, Visual SyncSort, SYNCINIT, SYNCLIST and SYNCTOOL

SYNC SORT - PROBLEM WITH INVISIBLE CHARACTERS

Postby mf_guru » Thu Sep 27, 2007 7:26 pm

The problem is that the syscsort code written in windows notepad is copy to mainframe ispf .
While pasting the newline character is pasted also? So while running the syncsort code, it is giving error at the new line character is present.

How can i get rid of these? My objective is to copy the code in windows and paste in mainframe editor.
Keeping the objective same, can i have successful syncsort code?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mf_guru
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 27, 2007 7:18 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: SYNC SORT - PROBLEM WITH INVISIBLE CHARACTERS

 

Re: SYNC SORT - PROBLEM WITH INVISIBLE CHARACTERS

Postby CICS Guy » Thu Sep 27, 2007 8:22 pm

Either turn off word wrap on notepad or just edit it once you have it on the mainframe.....
CICS Guy
 
Posts: 255
Joined: Wed Jun 20, 2007 4:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: SYNC SORT - PROBLEM WITH INVISIBLE CHARACTERS

Postby dick scherrer » Mon Oct 01, 2007 9:59 pm

Hello,

I'd suggest you ftp the sort info into a pds rather than trying to use copy/paste.

When you create this on the pc, make sure that you create "records" that are 70 bytes or less. You do not want to use word-wrap.
Hope this helps,
d.sch.
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times


Return to Syncsort/Synctool

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post