Issues after running maacro



TSO Programming, ISPF, SDF, SDSF and PDF, FTP, TCP/IP Concepts, SNA & SNA/IP etc...

Issues after running maacro

Postby manojlives » Mon Jun 22, 2009 10:18 pm

I use a macro to change a string and submit, I'm using panel to get the string. I'm able to submit the job with changes and it runs fine.

Once I return to spool and put showjcl(SJ) to see my job in spool or if I'm trying to logoff my session. i get a msg .
ISREITI error, SYS0006(this keeps on chsnging) is not allocated.

and if I try anything in spool I get this msg. Once I logoff and again login or after a while , this msg is no more. I will give the screen shots tomorrow. so that you guys can help me out.
manojlives
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 24, 2008 5:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Issues after running maacro

 

Re: Issues after running maacro

Postby dick scherrer » Mon Jun 22, 2009 11:32 pm

Hello,

Please use copy/paste and the "Code" tag to post screen information (rather than screenshots).

Screenshots tend to introduce a lot of clutter and are most often much larger than the copy/paste data.
Hope this helps,
d.sch.
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times

Re: Issues after running maacro

Postby manojlives » Wed Jul 15, 2009 4:18 pm

manojlives wrote:I use a macro to change a string and submit, I'm using panel to get the string. I'm able to submit the job with changes and it runs fine.

Once I return to spool and put showjcl(SJ) to see my job in spool or if I'm trying to logoff my session. i get a msg .
ISREITI error, SYS0006(this keeps on chsnging) is not allocated.

and if I try anything in spool I get this msg. Once I logoff and again login or after a while , this msg is no more. I will give the screen shots tomorrow. so that you guys can help me out.
tomainframe.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
manojlives
 
Posts: 37
Joined: Wed Dec 24, 2008 5:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Issues after running maacro

Postby dick scherrer » Thu Jul 16, 2009 2:05 am

Hello,

This is what happens when you use copy/paste and the "Code" tag. Do not post screenshots. . . Notice how much easier to read this is. . .

Option ===>                                                         
                                                                   
0  Settings      Terminal and user parameters            User ID . :
1  View          Display source data or listings         Time. . . :
2  Edit          Create or change source data            Terminal. :
3  Utilities     Perform utility functions               Screen. . :
4  Foreground    Interactive language processing         Language. :
5  Batch         Submit job for language processing      Appl ID . :
6  Command       Enter TSO or Workstation commands       TSO logon :
7  Dialog Test   Perform dialog testing                  TSO prefix:
8  LM Facility   Library administrator functions         System ID :
9  IBM Products  IBM program development products        MVS acct. :
10 SCLM          SW Configuration Library Manager        Release . :
S  SDSF          System Display and Search Facility                 
                                                                   
                                                                   
Enter X to Terminate using log/list defaults                       


Other than this message that says something not allocated cannot be freed, does the process work correctly? Is it possible that the process is trying to write to some file and is denied?
Hope this helps,
d.sch.
User avatar
dick scherrer
Global moderator
 
Posts: 6304
Joined: Sat Jun 09, 2007 8:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 91 times


Return to TSO & ISPF

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post