IKT030I message



IBM OS/370, MVS, OS/390, Linux, TPF, VM/CMS, VM/ESA, VSE/ESA, z/VM, z/VSE, z/OS, z/OS.e etc...

IKT030I message

Postby jaggz » Thu Nov 18, 2010 11:06 am

Hi,

In our shop one of LPAR, No users are able to Login. When I checked the HMC I got to see a series message as " IKT030I TCAS LOGON PROCESS FAILURE PLU=PAL6T001 SLU=FLANWR41.PAL6T001 " Could anyone please guide me how to trouble shoot this issue. As i already tried to increase the TSO users to maxx =200.
User avatar
jaggz
 
Posts: 356
Joined: Fri Jul 23, 2010 8:51 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Re: IKT030I message

Postby Akatsukami » Thu Nov 18, 2010 6:17 pm

jaggz wrote:Hi,

In our shop one of LPAR, No users are able to Login. When I checked the HMC I got to see a series message as " IKT030I TCAS LOGON PROCESS FAILURE PLU=PAL6T001 SLU=FLANWR41.PAL6T001 " Could anyone please guide me how to trouble shoot this issue. As i already tried to increase the TSO users to maxx =200.

Start by reading the fine manual.
"You have sat too long for any good you have been doing lately ... Depart, I say; and let us have done with you. In the name of God, go!" -- what I say to a junior programmer at least once a day
User avatar
Akatsukami
Global moderator
 
Posts: 1058
Joined: Sat Oct 16, 2010 2:31 am
Location: Bloomington, IL
Has thanked: 6 times
Been thanked: 51 times

Re: IKT030I message

Postby steve-myers » Thu Nov 18, 2010 10:08 pm

See the book.
steve-myers
Global moderator
 
Posts: 2086
Joined: Thu Jun 03, 2010 6:21 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 235 times


Return to Operating Systems

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post